En karriere som Dynamics 365 arkitekt med fokus på videreudvikling af dine komptencer

Arkitekter Dynamics 365 Finance and Operations

01-12-2023, Brøndby eller Horsens

Vi søger markedets bedste Dynamics 365 arkitekter – både funktionelle, løsningsorienterede og tekniske arkitekter indenfor Dynamics 365 Finance og/eller Dynamics 365 Supply Chain. Vi håber, at du kan se Microsolutions som din fremtidige arbejdsplads, og vi vil derfor rigtig gerne i dialog med dig.  

Med mange nye og spændende projekter på Dynamics 365 Finance and Operations søger vi dig, som både har en passion for Dynamics 365 og kan lide at inspirere kunderne. 

Stillingerne er med udgangspunkt i Horsens eller Brøndby.

Det søger vi hos dig

Det tilbyder vi

Microsolutions, det bedste alternativ.. 

Microsolutions har igangsat en proces, som sigter på at blive det bedste alternativ til en ERP-arbejdsplads på det danske marked. 

 

Hvad betyder det bedste alternativ?

Det bedste alternativ betyder, at Microsolutions skal være det foretrukne alternativ som arbejdsplads på ERP-området i Danmark. Som medarbejder kan man være både glad og tilfreds på en anden arbejdsplads, og også have et ønske om at blive i det nuværende job, men overvejer man på et tidspunkt at skifte job, vil Microsolutions være det bedste alternativ at opsøge.

Britta Ankerstjerne som CPO i Microsolutions

Microsolutions er allerede nået langt med at udrulle en betydelig og omfattende HR-strategi, og i spidsen for projektet står Britta Ankerstjerne med titel af Chief People Officer (CPO), som er en vigtig del af ledelsen i Microsolutions. Britta har i mange år haft sin egen konsulentvirksomhed med coaching, adfærd og udvikling af både ledelser og medarbejdere herunder en række førende ERP-huse. 

Britta er et kendt ansigt i Dynamics-markedet med erfaring både inden for udvikling af virksomheders ledelse og deres medarbejdere. 

Adfærd, glæde og motivation

Britta har gentagne gange vist, at ved at ændre adfærd og skabe både glæde og motivation på en arbejdsplads, kan man også skabe en kultur med high performance til glæde for både virksomhedens medarbejdere og kunder. Det samme viser udviklingen i Microsolutions.

Faglige og personlige udviklingsmuligheder

En del af programmet, som Britta står i spidsen for, bidrager til at skabe de bedste udviklingsmuligheder for medarbejderne i Microsolutions. For hver medarbejder laves der en udviklingsplan med udgangspunkt i både faglige og personlige kurser. 

Britta Ankerstjerne CPO og CSO
Britta Ankerstjerne er Chief People Officer i Microsolutions, og står i spidsen for at gøre Microsolutions til den mest attraktive arbejdsplads indenfor ERP.

 

Der stilles et stort antal faglige kurser inden for Microsoft Dynamics 365 til rådighed, og også inden for agile metoder tilbydes der kurser. De personlige kompetencer, herunder kurser indenfor adfærdsdesign, personligt lederskab og ikke mindst værktøjer til at styrke kunderejsen og oplevelsen i samspillet med vores medarbejdere i hele processen fra rådgivning til implementering. 

I Microsolutions prioriteres faglighed

Det er vigtigt for os, at du som medarbejder bliver dygtigere og mere værd, mens du er hos os. Læring og udvikling er kernen i konsulent håndværket, da kunderne køber sig til den ekspertise, de ikke selv har. Værdiskabelse er helt central i vores tilgang til kunderne. Det kræver, at vi kan tilføre viden og tryghed i processen for vores kunder. Som sparringpartnere er vi i stand til at udfordre kunderne og støtte deres proces gennem stærk faglighed og interpersonelle kompetencer. Dermed bliver det let for vores kunder at få løftet virksomhedens digitale kerne.

Hvis du har spørgsmål til strategien eller blot ønsker at drikke en kop kaffe og høre mere om mulighederne, så tag gerne fat i Britta: ban@microsolutions.dk eller CEO Claus Brønd Larsen: cbl@microsolutions.dk. Det vil glæde os at tage en dialog.

Spændende Dynamics 365 projekter

Vi har mange nye, store og spændende projekter indenfor Dynamics 365. Vi søger derfor dig, der med passion og et dybt indblik i enten funktionalitet eller teknik/arkitektur, kan være med til at sætte dagsordenen.

Ny strategi

Vi har søsat en ny strategi, som sigter mod at blive den mest attraktive partner i markedet. Det sker bl.a. med ansættelsen af helt nye (men alligevel kendte) – og  komptente C-level ledere. Læs om strategien her. 

Agile metoder

Vi har igangsat en omfattende agil transformation, og det ville være fedt, at få dig med på holdet i denne fase. Du får lejlighed til at bidrage og du får adgang til at opsamle viden og værdi og udvikle dine kompetencer yderligere.

Microsolutions Academy

Vi har taget hul på et nyt kapitel af vores Academy med uddannelse indenfor adfærdsdesign og personligt lederskab.

Procesværktøj 

Vores procesværktøj kommer også i spil, så vi vil komme til at arbejde intensivt med forbedring af processer hos vores kunder. 

Vi vil rigtig gerne tale med dig

Vi satser på at samle nogle af de bedste folk i markedet, så undlad ikke at tage en dialog med os. 

Microsolutions nye 3-årige strategi

Interview med CEO Claus Brønd Larsen

HR med power

Interview med Chief People Officer (CPO) i Microsolutions Britta Ankerstjerne

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO.  

Virksomhed i udvikling

Vi er en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Vi har for nyligt etableret et C-level lederteam med dygtige og erfarne ledere. Samtidig har vi taget fat i vores nye 3-års strategi, hvor der er stor fokus på at skabe den ideelle arbejdsplads. Læs om nogle af elementerne i strategien her. Vi synes selv, at vi har skabt et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til den enkeltes udvikling.

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere?

Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til Head of Talent Management Marianne Herguth Hoffmann på telefon +45 5075 3012.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Udfyld også gerne nedenstående formular og vedlæg dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.