Microsoft PowerApps

Forbinder mennesker med data på tværs af forretningsområder

Opbyg og del let forretningsapplikationer med PowerApps 

Hverdagen er travl for de fleste, og det får efterspørgslen på forretningsapps, der kan forenkle arbejdsgange og processer, til at stige. Lad alle i forretningen forbinde data fra skyen i apps med simple visuelle drag and drop værktøjer, uden behovet for at kode.

Knyt dataen sammen på tværs 

PowerApps gør det muligt for Dynamics 365 applikationerne at forbinde til gemt data, uanset om det er fra den underliggende platform (Common Data Service), i forskellige datakilder online, eller i lokale miljøer som Office 365, Sharepoint, Dynamics 365, Microsoft Teams, SQL databaser eller tilsvarende. Det giver applikationerne en omfattende forretningslogik, der kan bruges til at flytte manuelle arbejdsgange til digitale og automatiserede processer.

Der findes to typer af Dynamics 365 PowerApps

Canvas apps

Canvas apps skal ses som et tomt lærred, hvor brugeren selv kan bygge apps fra bunden, som de ønsker dem – helt uden programmering. 
Via enkle og intuitive drag-and-drop værktøjer, kan brugervenligheden  designes præcis efter forretningens behov og ønsker. Denne type af forretningsapplikationer er tænkt til simpelt og specifikt brug, som eksempelvis at aflevere udgiftsbilag, der skal forbindes til andre datakilder som Sharepoint, Power BI, Dropbox eller tilsvarende.

Model-driven apps

Model-driven apps bruger Common Data Service og dens omfattende forretningslogik som deres datakilde. Det betyder at forretningsregler, flows og visninger nemt kan konfigureres. Denne type af applikationer passer bedst til komplekse scenarier, der kræver flere funktioner og et Unified Interface UX. 

Dynamics 365 Sales, Customer Service, Field Service og Marketing er alle eksempler på Model-Driven PowerApps bygget på Power Platformen.

PowerApps og meget mere end det

Udforsk hele Microsoft Dynamics 365 frameworket ved at vælge områder fra figuren herunder. 

Effektiv og fleksibel platform

Power Frameworket er tæt integreret med hele Dynamics 365 og de enkelte applikationer i frameworket. Den samlede platform indeholdende Dynamics 365 og hele Power Platformen understøtter effektivt samarbejdet på tværs af organisationen og kan vokse med virksomhedens behov.

Klik i illustration og læs mere om Dynamics 365 og Power platformen.

Vil du vide mere om Microsoft PowerApps?

Ring til os på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.