Add-ons til Dynamics AX

 

Herunder findes liste med tillægsløsninger til Dynamics AX. Løsningerne er udviklet af Microsolutions og vores partnere. Udbyg funktionaliteten af Dynamics AX og bliv mere effektiv i hverdagen med anvendelsen af tillægsløsninger/Add-ons. 

Vil du vide mere om pris eller funktionalitet, så kontakt Microsolutions på +45 7560 2480 eller udfyld formular nederst på denne side. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende dialog.

GDPR Management

Få en sikker og smidig arbejdsgang omkring, fremfinding, anonymisering eller sletning af relevante data. Få samtidig sikkerhed for, at det er de rigtige data, der slettes eller anonymiseres.
Læs mere

InvoiceFlow

Automatiseret faktura workflow til Dynamics 365 FO og Dynamics AX. Håndterer elektroniske-, papir- og PDF-fakturaer.
Læs mere

AMC Banking

Effektiviser ud- og indbetalinger med en udbygget og velintegreret banking-løsning til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX.
Læs mere

Udvidet valutakurs-import

Hent kurser automatisk fra Danmarks Nationalbank, således at kurser angives i DKK frem for kurs-angivelser op imod eksempelvis Euro, som er standard i Dynamics 365 FO og Dynamics AX.
Læs mere

Consignor Integration

Skab overblik automatiser flowet af papirer med integration mellem transportløsningen Consignor og Dynamics 365 Finance and Operations / Dynamics AX.
Læs mere

Lessor Payroll

Effektiv lønadministration for hele virksomheden med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og Microsoft Dynamics AX.
Læs mere

Lasernet

Flot og nemt design af dine forretningsdokumenter fra Dynamics AX og Dynamics 365 med Lasernet. Effektiviser dit output management flow.
Læs mere

Dynamic App

Reducer dine udviklings omkostninger til mobil datafangst med denne app til Dynamics AX. Udvid selv med egne App-sider til mobile enheder.
Læs mere

Kontakt

Kontakt Microsolutions for en uforpligtende dialog om priser eller en demonstration af løsninger.

Ring på +45 7560 2480 eller udfyld nedenstående kontaktformular.