Horisontal

Horisontal

GDPR

MSA GDPR tillægsløsning kan anvendes til understøttelse af EUPersondataforordningen. Tillægsløsningen dækker alle versioner af Dynamics AX & Dynamics 365 Finance And Operations Enterprise Edition og er udviklet på standardfunktionalitet.
Læs mere

VAT Validate

Med MSA Momsnummer Validering reduceres den administrative byrde ved verifcering af kunders momsnummer, navn og adresse. Din virksomhed kan sælge varer eller ydelser uden moms til momsregistrerede virksomheder i andre EU-lande, når betingelsen om verifcering af køberens moms nummer og dets tilhørende navn og adresse er opfyldt.
Læs mere

Consignor Integration

Med MSA Consignor Integration kan du reducere dine omkostninger omkring fragt og forsendelse Med MSA Consignor Integration kan udskrivningen af forsendelses papirer helt eller delvis automatiseres. Når der efter pluk dannes en følgeseddel, udskrives samtidig en forsendelses label. Hvis systemet har alle informationer om forsendelsen, sker det 100% automatisk. Alternativt skal personalet på lageret tilføje evt. vægt og antal kolli. Det minimerer håndtering og antallet af fejlrisici væsentligt.
Læs mere

Integration Framework

Med MSA Integration Framework kan du reducere dine udviklings omkostninger til Integrationer til eksterne systemer, EDI m.m. MSA Integration Framework, er et afprøvet og stabilt framework til programmering af vigtige system integrationer. Så du kan holde fri og stole på at integrationerne fungerer i din virksomhed.
Læs mere

ClearView Export Flow

Med MSA ClearView Export Flow kan du digitaliser og automatiser dine eksportprocesser. ClearView Trade er en Internet-baseret løsning som hjælper dig med, at strømline dine arbejds- og papirgange ved at genbruge dine ordredata.
Læs mere

Color

Med MSA Color kan du sikre at du altid er i det rigtige regnskab og ikke laver fejlindtastning. MSA Color er en meget lille tillægsløsning som gør at farven på din ERP bruger grænseflade kan opsættes efter behov. Dette kan hjælpe brugerne til let afvide om de står i den korrekte applikation eller regnskab.
Læs mere

Liquidity Budget

Med MSA Liquidity Budget til Microsoft Dynamics AX får du et hurtigt og smart overblik over likviditeten i din virksomhed over en tre måneders periode – på tværs af regnskaber og valutaer. MSA Liquidity Budget håndterer åbne salgsordrer, indkøbsordrer, kreditor- og debitorposter, bevægelser på beholdningskonti, ændringer i kreditfaciliteter, salgs-, indkøbs- og finansbudget.
Læs mere

Company Setup

Med MSA Company Setup kan du reducere tidsforbruget når der data flyttes fra produktion til test og udviklings applikationerne. Vi ser ofte, at vores kunder laver kopier af deres driftsdatabase til test og udvikling, så applikationstest og udvikling kan foretages på opdaterede data. Dette kan dog give anledning til problemer, hvis dataopsætningen referer til produktionsmiljøjet.
Læs mere

PDF & Print Management

MSA PDF & Print Management er en tillægsløsning til Microsoft Dynamics AX, som automatiserer afsendelse af PDF rapporter og styrer opbygningen af filnavne og e-mail indhold. I standard Microsoft Dynamics AX er det muligt at sende en e-mail med en vedhæftet PDF af f.eks. fakturaer, når man vælger at udskrive disse. Desværre kan hverken navnet på den vedhæftede fil eller indholdet af mailen styres, hvilket ellers kunne fremme forståelsen for indholdet hos modtageren.
Læs mere

Dynamic App

Med MSA Dynamic App kan du reducere dine udviklings omkostninger til mobil datafangst. Microsolutions’ mobil datafangst-framework er bygget sådan vores kunder kan komme meget hurtigt i gang med mobil datafangst og selv bygge side App sider til mobile enheder.
Læs mere