Effektiv håndtering af leverandørfakturaer med InvoiceFlow

 

Automatiser hele behandlingen af
leverandørfakturaer, undgå trivielle rutiner
og godkend fakturaer både via pc og mobil.

InvoiceFlow 

Få en automatiseret faktura workflow-løsning, der er fuldt integreret med Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og Microsoft Dynamics AX.

InvoiceFlow tilbyder en effektiv håndtering af virksomhedens leverandørfakturaer og er nem at anvende for alle virksomhedens medarbejdere – fra enten PC eller mobil.

Efter automatisk kontering og indkøbsmatch sendes faktura i et godkendelsesflow i Dynamics AX - Dynamics 365

InvoiceFlow sikrer modtagelse og håndtering af virksomhedens fakturaer automatisk. Systemet kan fordele fakturaer til godkendelse hos de rette personer og advisere dem via e-mail. MSA InvoiceFlow understøtter alle typer fakturaformater; elektroniske såvel som papir og PDF.

Funktioner i løsningen

  • Håndterer alle gængse formater, elektroniske og på papir.
  • Brugervenligt godkendelsesflow.
  • Automatisk indlæsning og fortolkning af pdf / OCR behandling
  • Automatiseret kontering.
  • Konterer på omkostninger, indkøb, projekt og anlæg.
  • Betjenes via mobil-app eller PC-interface.
  • Håndtering af prokura.
  • Integrerer direkte ind i Dynamics 365 for Finance and Operations og Dynamics AX.
  • Visning af fakturaer også fra Dynamics 365 Finance and Operations og fra Dynamics AX. 
InvoiceFlow også på mobile enheder- effektivt mobilt godkendelsesflow af indkøbsfakturaer med Dynamics 365 og Dynamics AX

Rosendahl Design Group har gode erfaringer med InvoiceFlow

”Indførelsen af InvoiceFlow fra Microsolutions og senest Bilagscan (nu Paperflow, red.) har samlet set reduceret tidsforbruget ved håndtering af kreditorfakturaer med et sted mellem 50 og 70 procent”, siger Rosendahl Design Group.
”Det har betydet, at vi har kunnet klare en stigning i omsætningen på 25-30 procent uden at skulle ansætte flere medarbejdere.”

Sådan spares der tid med InvoiceFlow

Med MSA InvoiceFlow vil mange besværlige og manuelle processer samt tunge papirgange kunne elimineres. Systemet tilbyder stærke funktioner indenfor automatisk godkendelsesflow, avanceret indkøbsmatch og tidsbesparende værktøjer til bogføring. Du får komplet, digitalt revisionsspor på alle bilag, og med MSA InvoiceFlow kan du nemt finde færdigbehandlede fakturaer ved hjælp avancerede søgefiltre.

Fra PC eller mobil

MSA InvoiceFlow kan tilgås både fra desktop og mobile enheder. Det gør det enkelt og bekvemt at godkende fakturaer hvor som helst og når som helst.

Automatisk ankomstregistrering

Med InvoiceFlow optimeres modtagelsen af fakturaer og størstedelen af de modtagne fakturaer registreres automatisk i Dynamics 365 / Dynamics AX.

 

Fakturamodtagelse – manuel eller automatisk

Det opsættes pr. kreditor, om de fakturaer du modtager skal have afløftet/fortolket fakturadata via OCR genkendelse, eller om du selv ønsker at taste fakturadata. Ved automatisk afløftning/fortolkning bliver fakturaen OCR-scannet, og fakturadata fortolkes og overføres til MSA InvoiceFlow. Det giver en 100 % automatisk løsning.

Automatiseret godkendelsesflow

Automatiser godkendelsesflowet og reducer de tunge papirgange betydeligt. Send fakturaer til elektronisk godkendelse hos de rette personer, der adviseres via e-mail. Du kan altid se, hvor langt i processen en specifik faktura er – og du kan nemt danne dig et overblik over, hvilke fakturaer, der mangler godkendelse og sende rykkere til de personer, der mangler at godkende faktura.

Invoice Flow - med godkendelsesflow og integration til relevante dele af Dynamics 365 finance and Operations og Dynamics AX
InvoiceFlow-løsningen tilbyder fleksibilitet i modtagelsen og behandlingen af fakturaer. Nogle fakturaer går igennem en OCR-genkendelse evt. med anvendelse af Bilagscan/Paperflow, mens andre modtages i et elektronisk format, der umiddelbart læses og genkendes af systemet. Det efterlader blot et minimum af virksomhedens fakturaer, som kræver manuel behandling. En brugervenlig workflow-løsning gør det nemt for brugere at godkende fakturaer og kontering og match op imod indkøbsordrer kan ske automatisk. Posteringer kan henføres til både omkostninger, indkøb, projekter og anlæg inden de opdateres i Dynamics 365 / Dynamics AX.
document icon - plus

Flere funktioner

Spar tid med avanceret indkøbsmatch

Du får unikke muligheder for at matche en kreditorfaktura med en indkøbsordre på baggrund af antal/mængder, enhedspriser og kvitteringer direkte i jeres økonomisystem. Du kan endda
sætte MSA InvoiceFlow op til automatisk at godkende og bogføre fakturaer, der fuldstændig svarer til en indkøbsordre. Det sparer tid og ressourcer i hele organisationen.

Foreslår konti og dimensioner

MSA InvoiceFlow foreslår automatisk de konti og dimensioner, som en faktura kan bogføres på i økonomisystemet. Du slipper dermed for tidskrævende manuel registrering. Systemet giver også mulighed for at kontere en faktura direkte på et projekt. Det skaber overblik og
sikrer, at omkostningen konteres det rette sted med det samme.

Validering af data

I MSA InvoiceFlow får du værktøjer til enkelt og overskueligt at validere data og tilføje eventuelt manglende oplysninger på jeres fakturaer.

Momssikring

Med MSA InvoiceFlow er du sikker på, at moms bogføres korrekt. Dermed kan I spare tid og ressourcer i forbindelse med fejlfinding og gennemgang af momsregnskabet.

Slip for ringbindene

MSA InvoiceFlow sørger for at arkivere alle bilag og al historik digitalt. Systemet stiller komplet revisionsspor til rådighed og logger automatisk alle oplysninger om alle handlinger udført på et bilag; hele vejen fra modtagelse til endelig godkendelse og betaling.

Godt overblik – real time data

Du kan finde fakturabilleder, vedhæftede filer og historik, både i dit økonomisystem og i MSA InvoiceFlow, når du har brug for det. Fordi MSA InvoiceFlow bruger real time data fra jeres økonomisystem, er der ingen belastning på serverne til synkronisering.

Hurtigt i gang

Microsolutions håndterer hele implementeringsforløbet, sørger for at systemet sættes korrekt op – samt naturligvis at I får den nødvendige uddannelse i brugen af jeres nye løsning.

Fra PDF til data i Dynamics

Pdf-fakturaer omdannes nemt og via automatiserede funktioner til strukturerede data, som behandles og indlæses. Data kan tilgås direkte fra Dynamics 365 / Dynamics AX. Det kan ske gennem samarbejdet med vores partner Paperflow (tidl. Bilagscan).

For yderligere omkring fortolkning og afløftning af data, kontakt os gerne.

.

Kontakt

Vil du vide mere om InvoiceFlow og hvordan løsningen virker, så tag kontakt til os. Vi tager gerne en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.