AMC Banking

  AMC Banking

  AMC Banking

  AMC Banking til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX


  AMC Banking er markedets vel nok mest udbyggede og mest velintegrerede banking-løsning til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX.

  Med AMC Banking får du:

  • automatisering af alle bankprocesser
  • omfattende validering
  • alt foregår ét sted i et velkendt miljø – nemt, sikkert og automatisk

  AMC Banking samler alle banking-opgaver i ét værktøj
  Det sparer tid, ikke mindst hvis din virksomhed har et dagligt behov for at håndtere varierende bankforretninger. Med AMC Banking kan du oprette stamdata for nye kreditorer og udbetale beløb på samme, enkle og ensartede måde, uanset om det drejer sig om inden- eller udenlandske betalinger. Systemet finder selv ud af, hvordan beløbene skal betales – uanset hvilke specielle bankforhold, der måtte være for den enkelte kreditor. Det er en af systemets unikke fordele.

  Datasikkerhed med AMC XTendLink
  AMC Banking til Microsoft Dynamics AX tilbyder integration til tillægsløsningen AMC XTendLink, der har fokus på at sikre den højest mulige datasikkerhed.

  Vælger du at udvide med XTendLink, får du glæde af tillægsløsningens automatiserede digitale godkendelsesprocesser. Det giver ekstra sikkerhed for, at bankforretningerne sker i fuld overensstemmelse med virksomhedens regler.
  Desuden sikrer integration mellem XTendLink og virksomhedens økonomisystem, at ind- og udbetalingsdata er fuldt beskyttet mod eventuel datamanipulation fra det øjeblik, data forlader økonomisystemet, til banken modtager det.

  AMC Banking er udviklet af AMC-Consult, som er en samarbejdspartner til Microsolutions.


  Kontakt

  Vil du vide mere om AMC Banking, så kontakt os ved at udfylde nedenstående formular eller tag fat i os på telefon +45 7560 2480.