Portfolio


Mobile løsninger Dynamics AX

Anvend Dynamics AX fra trådløse terminaler og mobiltelefoner. Bruges på lageret til trådløse scannere, i produktionen eller andre steder med behov for at tilgå AX fra telefon eller håndholdt enhed.
Læs mere

InvoiceFlow

Automatiser hele håndteringen af leverandørfakturaer i Dynamics 365 Finance og Dynamics AX med scanning/afløftning af data, automatisk kontering, godkendelse i workflow m.m.
Læs mere

Lessor Payroll

Effektiv lønadministration for hele virksomheden med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og Microsoft Dynamics AX.
Læs mere

Smart Reservation

Minimer lagerbindingen og øg leveringsevnen. Med Smart Reservation fås automatisk og intelligent reservation af ordrer til Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.
Læs mere

GDPR Management

Få en sikker og smidig arbejdsgang omkring, fremfinding, anonymisering eller sletning af relevante data. Få samtidig sikkerhed for, at det er de rigtige data, der slettes eller anonymiseres.
Læs mere

Integration til MES-systemer

Få fordele at udveksle data mellem MES-systemet og Dynamics 365 Finance and Operations / Dynamics 365 Supply Chain. Se her hvordan integration til MES-løsningen FESTO er opsat.
Læs mere

AMC Banking

Effektiviser ud- og indbetalinger med en udbygget og velintegreret banking-løsning til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX.
Læs mere