Microsoft SharePoint

Kombinationen af Microsoft SharePoint og Microsoft Dynamics AX giver fantastiske løsninger til dokumenthåndtering, deling og præsentation af data.

SharePoint er en del af Office-universet og er Microsoft’s web portalløsning, som typisk benyttes til intranet, content management og dokumenthåndtering. Navnlig byder produktet på stærk funktionalitet, som gør samarbejde om og deling af dokumenter nemt og ligetil. Men SharePoint’s muligheder inden for deling af materiale, organisering af projekter og som potent filserver er også værd at bemærke.

Microsoft SharePoint og Microsoft Dynamics AX

SharePoint og Dynamics AX kombineret er en stærk cocktail. Med SharePoint får du mulighed for at præsentere de rigtige data fra Dynamics AX til de rigtige brugere på en nem og præsentabel måde. Det kan f.eks. økonomiske nøgletal til økonomichefen, projektstatus til projektlederen eller aktuel lagerbeholdning til lagerchefen – alt sammen nemt tilgængeligt, uden en masse klik med musen. En anden mulighed er at organisere alle virksomhedens forretningsdokumenter fra Dynamics AX direkte i SharePoint’s imponerende dokumenthåndteringsdel.

Del eller send siden