TARGIT og Microsolutions går sammen om understøttelse af datadrevne beslutningsprocesser i forsynings-, logistik og produktionsbrancherne

TARGIT A/S og Microsolutions A/S har indgået et nyt partnerskab med det formal at tilbyde Business Intelligence software i verdensklasse til Microsoft Dynamics AX-brugere i forsyningsindustrien samt logistik- og produktionsbranchen

TARGIT og Microsolutions har store forventninger til det nyetablerede samarbejde, og begge virksomheder ser frem til at udbrede kendskabet til datadrevne forretningsprocesser og deres positive effekt på værdikæden.

Kombinationen af Microsolutions unikke kompetencer inden for logistik, forsynings- og produktionsdrift og TARGIT’s intelligente software forventes at medføre mange synergier til gavn for kunderne.

TARGIT Vice President of EMEA Sales, Jesper Lillelund: “Begge virksomheder kommer styrket ud til fokusbrancherne via dette nye spændende samarbejde, og vi ser frem til at hjælpe endnu flere virksomheder godt på vej mod databaseret forretningsdrift.”

Claus Brønd Larsen, CEO og Partner i Microsolutions uddyber: ”TARGIT’s unikke integrationsmuligheder til Dynamics brugere er et stærkt tilbud til vores kundesegment. TARGIT er en unik platform, som sikrer overblik over alle virksomhedens data i én brugerflade, som gør analyser og rapporter let tilgængelige for alle relevante brugere i en virksomhed. At vælge TARGIT som tillægsløsning til sin Dynamics AX, er at tage et stort skridt mod dataunderstøttet forretningsdrift til gavn for bundlinjen.”

Om TARGIT

TARGIT, www.targit.com, er udvikler og leverandør af markedets mest intuitive Business Intelligence og Analytics løsning for alle virksomhedens brugere. Med over 18 års erfaring i Business Intelligence og Analytics segmentet og over 300.000 brugere globalt er TARGIT løbende blevet anerkendt for sin position som en af de førende i markedet af analysehusene Gartner og BARC. TARGIT er Microsoft Gold Certified Partner, anerkendt for stærk applikationsudvikling. TARGIT Decision Suite er den eneste BI og Analytics platform, der tilbyder intelligente Dashboards, dynamisk Rapportering, Self-Service Analytics, Mobility og markedets mest brugervenlige Data Discovery teknologi i én integreret løsning. TARGIT giver virksomheder mod til at handle.

Læs mere om TARGIT Business Intelligenc her.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv 2012
Nyhedsarkiv 2011
Nyhedsarkiv 2010
Nyhedsarkiv 2009