Lessor Payroll til Dynamics AX betaler sig!

Allerede fra ca. 30 ansatte er Lessor Payroll billigere i forhold til at outsource lønprocessen.

Mange virksomheder vælger at outsource deres lønproces til eksterne lønbureauer som enten helt eller delvist varetager lønarbejdet.

Det kan lyde fristende når eksterne lønbureauer i deres salgsmateriale bruger udtryk som ”mere tid til selve forretningen”, ”løn til tiden og uden fejl” etc. Men faktum er at det hurtigt kan blive dyrere for virksomheden at vælge outsourcing contra Lessor Payroll som er et integreret lønsystem i Dynamics AX.

Hvis virksomheden har mere end 30 ansatte er det faktisk mere rentabelt at investere i Lessor Payroll set over en 5-årig periode.

Eksempelvis vil en virksomhed med 50 ansatte allerede have tjent en investering i Lessor Payroll hjem efter 3 år.

Udover den økonomiske besparelse hvorfor så vælge et integreret lønsystem til Dynamics AX?

  • Fordi med LESSOR Payroll til Dynamics AX får virksomheden en effektiv og fleksibel løsning, der er meget brugervenlig at arbejde med, og som benytter den brugerflade og de genveje, som allerede kendes fra Dynamics AX.
  • Fordi fleksibiliteten i LESSOR Payroll sikrer, at de særlige problemstillinger, der måtte være gældende for virksomheden, vil kunne løses inden for standardmodellen, eventuelt ved hjælp af formel eller satsberegninger.
  • Fordi med LESSOR Payroll til Dynamics AX får virksomheden mulighed for at lave mange forskellige udtræk og rapporter ved hjælp af standardfaciliteterne i Dynamics AX, som naturligvis også gælder for løn. Alle rapporter og analyser kan naturligvis viderebearbejdes i fx Excel.

Hvis du er interesseret i at høre mere så kontakt Senior Forretningskonsulent Søren Gents på tlf. 3084 2494 eller send en mail til sge@microsolutions.dk.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv 2012
Nyhedsarkiv 2011
Nyhedsarkiv 2010
Nyhedsarkiv 2009