Nye Hotfixes til Lessor Payroll

Lessor har frigivet Hotfix 43 og 44 til Microsoft Dynamics AX

Hotfix 43 og 44 til Lessor Payroll er nu frigivet til følgende AX versioner: AX 2009 SP0, AX 2009 SP1, AX 2012 CU4, AX 2012 CU5, AX 2012 R2 CU1 og AX 2012 R2 CU6.

Begge Hotfixes kan implementeres på Hotfix 42 og Hotfix 42F.

Hotfix fra Lessor indeholder typisk lovmæssige ændringer samt eventuelle tilretninger til eksisterende funktionalitet. I Hotfix 43 og 44 er der et par nye features som er værd at nævne:

  • Medarbejderguide – En guide som giver mulighed for at oprette nye medarbejdere ved at bruge en eksisterende medarbejder som skabelon. Funktionen giver også mulighed for at kopiere data fra en medarbejder til andre medarbejdere.
  • Ekstra trækprocent – Ved indlæsning af nye skattekort eksempelvis ved årsskiftet nulstilles eventuel ekstra trækprocent. Der gives en advarsel til brugeren om nulstilling af ekstra trækprocent.
  • Medarbejderens ansættelsesperioder – En rapport med oversigt over medarbejderens ansættelsesperioder i virksomheden.
  • Lønseddel format – Lønseddel bliver nu dannet i det nye SSRS format(kun for AX 2012).

Microsolutions anbefaler altid, at du kører med den nyeste version af Lessor Payroll, herved sikrer du altid at være opdateret med de nyeste lovmæssige ændringer og tilretninger. Hvis du ønsker at høre om dine muligheder eller du ønsker assistance til implementering af Hotfix 43 og 44 og/eller hjælp til årsafslutningen er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du en ældre version af AX og/eller et ældre Hotfix end listet ovenfor, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan drøfte dine muligheder.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv 2012
Nyhedsarkiv 2011
Nyhedsarkiv 2010
Nyhedsarkiv 2009