Microsolutions implementerer Microsoft Dynamics AX 2012 hos Orana A/S

Endnu en kunde har valgt Microsolutions som leverandør af Microsoft Dynamics AX 2012. Denne gang er det den danske producent af fødevareingredienser, Orana A/S.

Orana er en af de største leverandører af frugtbaserede råmaterialer, ligesom virksomheden er førende inden for fremstilling af naturlige ekstrakter og frugtbaserede fødevarer.

Orana har mere end 75 års erfaring med udvikling af frugtsmag. Orana har globalt netværk og du finder Oranas ingredienser i mange globale og lokale førende brands inden for drikkevarer, mejeri- og bageriprodukter over hele verden.

Orana har i Danmark gennem en årrække anvendt Microsoft XAL. Denne løsning i Danmark har været suppleret med en Microsoft Dynamics AX 2009 installation i Indien. Orana har desuden lokationer i Vietnam og Egypten.

Orana og Microsolutions har i løbet af foråret 2013, som forberedelse til implementering af Microsoft Dynamics AX 2012, gennemført en række workshops. I forbindelse med disse workshops blev der opbygget et testmiljø på Dynamics AX 2012 dedikeret til Orana.

De gennemførte workshops og den efterfølgende dialog har givet Microsolutions det fornødne indblik i Oranas forretning til at definere indhold og omfang af den rigtige Microsoft Dynamics AX 2012 løsning til Orana – en løsning, forventes færdigimplementeret i slutningen af 2013.

Den færdige løsning kommer til at berøre og bidrage til fagområder vist i figuren:

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv 2012
Nyhedsarkiv 2011
Nyhedsarkiv 2010
Nyhedsarkiv 2009