Kunderne siger ...

Hos Microsolutions sætter vi pris på en god kundekontakt. Her er hvad nogle af dem siger...
Container Centralen
Vi har været igennem en meget grundig udvælgelsesproces af vores leverandør, som skal hjælpe os med implementeringen. Vi valgte Microsolutions til at stå for opgaven, eftersom folkene i Horsens var hurtige til at sætte sig ind i vores specielle forretning og skabe overblik over vores relativt komplicerede processer.

Morten Storm, Container Centralen
OJD Trading A/S
Microsolutions er en dynamisk samarbejdspartner for os som handelsvirksomhed. De forstår de processer, der skal understøttes af vores system. Vi har gennem årene haft specielle behov til vores system, og Microsolutions har været dygtige til at løse de behov og kæde dem op til vores system.

Poul Larsen, OJD Trading
Elite Miljø A/S
Det er dejlig at kunne kontakte en Dynamics AX partner, som tager en opgave så alvorligt. Microsolutions styrede opgaven under hele processen og leverede den fulde leverance til tiden. Jeg kan varmt anbefale Microsolutions som sparringspartner.

Jens Stencel, Elite Miljø
Boligbeton A/S
Jeg har været imponeret over Microsolutions’ tekniske indsigt og erfaring med Microsoft Dynamics AX. Og så er det jo en kæmpe fordel at vores partner ligger lige rundt om hjørnet.

Carsten Varneskov, Boligbeton
Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail, som udkommer ca. en gang om måneden. Se vilkår for tilmelding her.