EDI og Nemhandel

Virksomheder udveksler dokumenter via Microsolutions' EDI løsning

Elektroniske dokumenter og data af enhver art sendes og modtages via Microsolutions' EDI løsning, der sørger for konvertering og sikker udveksling med jeres forretningspartnere i Danmark og resten af verden.

Microsolutions' EDI løsning dækker over de mest brugte dokumenter, men kan med lethed udvides, hvis jeres virksomhed bruger dokumenter der ikke er inkluderet i standard pakken, som indeholder:

  • Salgsordre
  • Indkøbsordre
  • Salgssordre følgeseddel
  • Indkøbsordre bekræftelse
  • Salgsfaktura
  • Indkøbsfaktura


Oversigt over komponenter i Microsolutions´ EDI løsning. Løsningen kan skaleres efter behov og ønsker.
(KLIK FOR AT SE FIGUREN I STORT FORMAT

Løsningen kan sende direkte imellem jer og jeres forretningspartnere, hvis dokumenterne ikke skal konverteres til andre formater. Hvis dokumenterne skal konverteres til andre formater, f.eks EDIFACT, har Microsolutions´ EDI løsning integration til BIZBrains EDI portal, som er bygget til dette formål.

BIZBrains EDI Portal

BIZBrains EDI Portal er et oplagt valg når det drejer sig om flere og komplekse dokumenttyper, der indbærer konvertering til f.eks. EDIFACT, OIOUBL eller lign. Men alle tænkelige filformater og protokoller kan håndteres.

BIZBrains EDI Portal er også det oplagte valg, hvis jerse virksomhed ikke selv ønsker at hoste konverteringen/mapningen af dokumenterne.

Der betales pr. dokument og dokumentflowet administreres via en sikret online webportal.

Spar penge ved Microsolutions' EDI løsning

Dokumentudveksling via Microsolutions' EDI VAC+ løsning sparer jeres virksomhed for mange af de udgifter, der normalt er forbundet med en EDI løsning, da der ikke skal købes hardware eller udvikles konverterings/mapnings software.

Vi har stor erfaring med EDI løsninger

Microsolutions har stor erfaring med EDI & Nemhandel, og har flere referencer omkring vores løsning. Læs f.eks. omkring Harboe bryggerierne, som implemenenterede Microsolutions' EDI løsning med integration til BIZBrains EDI Portal.

Læs også om Harboes hostede EDI-løsning her.

Del eller send siden
Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores udviklingschef Dan Rasmussen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Dan Rasmussen
Udviklingschef
email: der@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2483