Lasernet Output Management

Print management i den helt store skala? Design og konvertering af dokumenter? Distribution af forretningsdokumenter i alle formater ?Sikre og pålidelige arbejdsprocesser målrettet et it-miljø i en større koncern med mange servere?

Lasernet er output management-løsningen, der gør det hele muligt.

Med Lasernet Output Management kan din virksomhed organisere, konvertere og distribuere data fra mange forskellige kilder, applikationer og systemer. Integrér jeres Lasernet-løsning med eksisterende IT-applikationer, og få en let overgang fra arbejds-og papirtunge processer til elektronisk dokumenthåndtering med Lasernet.

Bliv ERP-afhængig, og opgradér din virksomheds ERP system med et minimum af besvær – al forretningslogik der er bundet til jeres forretningsdokumenter kan opretholdes direkte fra Lasernet.

Levér forretningsdokumenter i det format og layout, som jeres modtagere ønsker (XML, OIOUBL, PDF, e-mail, papir osv.) – i dag og i morgen.

Arbejd med dokumenter og data i store IT-miljøer. Log på og find dokumenter på forskellige Lasernet-servere, og få kontrol over offentliggørelsen af nye designs og dokumenter med stor præcision.

Opbyg en Lasernet-løsning, der passer til jeres virksomhed. Lasernet er modulopbygget software, der kan tilpasses jeres krav og udfordringer i forhold til output, formater ovs.

Vær på omgangshøjde med nuværende og fremtidige lovgivningsmæssige udfordringer. Lasernet understøtter EuroSox, Sarbanes Oxley, Basel II, og diverse lokale love, direktiver og standarder, såsom OIOUBL og OIOXML.

Jeres Lasernet Output Management løsning kan nemt opgraderes med de rigtige Input moduler og fungere som en komplet input- og output management løsning for jeres forretningsdokumenter. Dette gør din virksomed i stand til at strømline, konvertere og kommunikere alle indkommende og udgående forretningsdokumenter.

Del eller send siden
LaserNet Integration

LaserNet implementeres hurtigt og effektivt med brug af standard dokumenter og integrationer til f.eks.:

LaserNet kunder

LaserNet Output Management håndterer i dag forrretnings-dokumenter hos mere end 2000 kunder, hvoraf følgende er Dynamcis AX kunder:
Invita Køkkener, Magasin, Gram, Dansk Energi, Daka, Bisnode, Transport Teknik, Oberthur, Triax, Thorlabs, Nammo, LBC Sweden, Greenhouse og Transportteknik m.fl.

Læs mere på www.formpipe.com/

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores udviklingschef Dan Rasmussen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Dan Rasmussen
Udviklingschef
email: der@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2483