Lasernet Produktfordele

ERP-opgradering? Let rebranding af din virksomhed via alle forretningsdokumenter? Automatisering af processer? Ny lovgivning omkring formater? Lær mere om, hvordan fordelene med Lasernet kan løse dine forretningsudfordringer
Enkelthed giver handlekraft

Vores kunder opnår store besparelser med Lasernet, fordi Lasernet

  • Giver jer mulighed for at spare penge på alle jeres forretningsprocedurer, når det gælder konvertering og kommunikation af forretningsdokumenter, uanset hvilket format I ønsker at benytte (XML, PDF, e-mail osv.).
  • Bevæger jeres organisation væk fra papirbaserede rutiner henimod en e-dokument kultur. Slip af med store dele papir, printere, toner, kuverter og frimærker, og få i stedet de digitale formater, der hører til i jeres branche og blandt jeres kunder.
  • er et stærkt værktøj, der hjælper jer med at styrke jeres image. Det har aldrig været lettere at ændre logo, skrifttype og overordnet design (linjer, bokse osv.) på jeres forretningsdokumenter, så al jeres kommunikation er strømlinet og professionel.
  • Tilbyder en tæt integration med jeres ERP-system. Vi har udviklet moduler til Microsoft Dynamics AX, der forbedrer oprettelsen af rapporter og procedurer for design af forretningsdokumenter – direkte fra jeres Microsoft Dynamics ERP-system.
  • Gør det nemt for jer at finde jeres dokumenter. I kan bruge Lasernet til at arkivere og gensende jeres forretningsdokumenter.
  • Er udviklet med tanke for vores kunders sikkerhed. Log på og find dokumenter på forskellige Lasernet-servere og få fuldstændig kontrol over, hvem der har rettet i og udgivet hvert forretningsdokument.
  • Hjælper jer hurtigt gennem jeres næste ERP-opgradering. Tag hele forretningsdokument-delen ud af jeres næste ERP-opgradering, og lad forretningslogikken ligge i Lasernet. Dette vil spare jer for hundredvis af konsulenttimer.
Del eller send siden
LaserNet Integration

LaserNet implementeres hurtigt og effektivt med brug af standard dokumenter og integrationer til f.eks.:

LaserNet kunder

LaserNet Output Management håndterer i dag forrretnings-dokumenter hos mere end 2000 kunder, hvoraf følgende er Dynamcis AX kunder:
Invita Køkkener, Magasin, Gram, Dansk Energi, Daka, Bisnode, Transport Teknik, Oberthur, Triax, Thorlabs, Nammo, LBC Sweden, Greenhouse og Transportteknik m.fl.

Læs mere på www.formpipe.com/

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores udviklingschef Dan Rasmussen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Dan Rasmussen
Udviklingschef
email: der@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2483