Microsoft Dynamics AX 2012 HRM

Få fuldt udbytte af jeres investering og mulighed for at effektivisere, sikre og optimere HR-funktionen med HR modulet til Dynamics AX2012

I den seneste versioner af Microsoft Dynamics AX er HR-funktionerne blevet betydeligt udvidet og forbedret. Microsolutions har tilføjet en række væsentlige funktioner, så Dynamics AX2012 reelt bliver i stand til at understøtte de stigende behov, som findes hos en moderne HR-funktion.

Alle essentielle HR-funktioner samles i ét system

Løsningen udvider funktionaliteterne og processerne i Dynamics 2012 med udgangspunkt i standardopsætning og stamdata på en række kritiske punkter, så I blandt andet:

  • Samler stamdata og alle enkeltdokumenter vedrørende jeres medarbejdere i Dynamics AX uden behov for at opdatere informationerne flere gange.
  • Har et konstant opdateret overblik over organisationen.
  • Nemmere kan styre rettighederne for ledende medarbejder, eksempelvis deres tilgang til fortrolige HR-informationer og dokumenter angående enkeltmedarbejdere. Dette kan lade sig gøre ved at koble enkelt personers rettigheder i Dynamics AX HR til vedkommendes præcise placering i jeres organisation.
  • Kan tildele "stedfortræderadgang", hvilket letter godkendelsesprocesser og nødvendig adgang til fortrolig information for personer, der midlertidigt udfylder ledende medarbejderes funktion i din organisation.
  • Sikrer god sammenhæng mellem medarbejdersamtaler (MUS) og udviklingsmål.
  • Kan integrere HR og Løn-funktionalitet og optimere jeres processer ved bl.a. at undgå dobbeltindtastninger.

Modulet letter vedligehold og integration på it-siden

HR modulet til Dynamics AX gør det lettere og omkostningsbesparende for jeres it-funktion at betjene forretningen. Samtidig gør den det muligt at opfylde en række centrale behov i HR-funktionen, bl.a. ved at:

  • Eliminere behovet for at implementere og integrere tredjeparts HR-produkter. Det letter integration og vedligehold.
  • Centralisere styring af adgang til HR-data fra ERP-systemet, så man nøje bliver i stand til at styre adgang til personfølsom information på tværs af hele organisationen.
  • Tilbyde it-afdelingen en enkel og billig måde at integrere rekruttering via web ved at opsamle web-ansøgninger samt lægge dem i Dynamics AX, så I undgår manual indtastning af ansøgerdata. Resten af rekrutteringsprocessen kan styres fra Dynamics AX klienten eller fra Enterprise Portal, hvor også medarbejdere uden daglig adgang til Dynamics AX kan få adgang.

Kombinationen af Microsolutions ekspertise og HR-funktionerne i Dynamics AX giver dig en række indbyggede og fleksible muligheder for at effektivisere, sikre og optimere HR-funktionen. Samtidig begrænser du behovet for kostbare tredjepartsløsninger, manuelle processer og tidskrævende dobbeltarbejde.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Salgchef Lene Sørensen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Lene Sørensen
Salgschef
email: lso@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2487