Microsoft Dynamics AX Løn

Vil du have sikkerhed for, at aflønning af medarbejderne kører helt efter bogen og til enhver tid efterlever gældende lovgivning? Så er Lessor Payroll tillægsløsning Dynamics AX Løn et godt valg.

Du får kompetent rådgivning, sikker drift og effektiv administration af lønningerne med Dynamics AX og Lessor Payroll. Med integration til virksomhedens øvrige processer bliver medarbejdernes lønninger nemme at håndtere og lønsedlerne til at forstå.

Løn-modulet

Lessor Payroll er et fuldt udbygget lønsystem, som følger dansk lovgivning og håndterer relevante forhold i forbindelse med afregning af løn til medarbejdere. Løn-modulet er integreret med øvrige moduler i Dynamics AX, bl.a. økonomi, projekt og HR.

Kompetente lønkonsulenter hjælper hele vejen

Microsolutions råder over kompetente lønkonsulenter, der rådgiver, implementerer og supporterer Lessor Payroll til Dynamics AX. Som eksempler på vores ydelser kan vi nævne rådgivning, analyse, uddannelse, seminarer, konvertering og implementering. Vi tilbyder ligeledes en hotlinefunktion, og samtidig holder vi løbende vores kunder ajour med hensyn til nye lovkrav og andre tiltag på lønområdet. Hertil kommer at Microsolutions tilbyder dokumentation af Jeres lønprocesser – Microsolutions Lønberedskab – og dermed er med til at sikre sikker lønafvikling ved ferie og sygdom.

Sikker registrering af medarbejdernes tid – Shop Floor Control

Som supplement til lønsystemerne tilbyder vi opsamling af komme/gå-tider og -data. Du får sikkerhed for, at data om anvendt tid overføres til lønsystemet. Det giver dig en sikker og nem lønbehandling, og personalet, som håndterer løn, sparer tid, fordi dele af det administrative arbejde foregår automatisk.

Expense Management

Er et integreret modul til Lessor Løn modulerne. Rejseafregningsmodulet håndterer blandt andet:

 • Kørsel i egen bil og registrering af medarbejdernes kørte kilometer
 • Integration til flere Dynamics AX moduler
  • Expense har fuld integration til flere af Dynamics AX's standardmoduler, og kan overføre informationer fra rejseafregningen til både Finans, Debitor og Kreditor modulerne. Omkostningerne fra rejseafregningen kan desuden posteres på et projekt i Projekt modulet.
 • Interface til kreditkortudbydere
  • Med det indbyggede interface til Eurocard, Visacard, Danske Bank, Mastercard, American Expres og Diners, kan alle medarbejdernes kreditkort posteringer automatisk indlæses og overføres til rejseafregningen.
 • Lettelse i dagligdagen for den rejsende, administrationen og bogholderiet
  • Rejseafregningerne kan indtastes af den rejsende medarbejder med efterfølgende elektronisk godkendelse af medarbejderens overordnede, eller de kan indtastes centralt af en administrator.
 • Systemets unikke brug af omkostningstyper og betalingsmetoder, gør det nemt at indtaste de forskellige omkostningsbilag, som efterfølgende nemt bogføres i de tilknyttede moduler.
 • Expense gør det desuden nemt at behandle og administrere blandt andet:
  • Alle slags omkostninger i alle valutaer
  • Forskud og returnering af forskud i alle valutaer/li>
  • Kørsel i egen bil og registrering af medarbejdernes kørte kilometer/li>
  • Beregning af diæter efter både time og døgnsatser
HR-systemer

Til Dynamics AX tilbyder Microsolutions HR-systemer samt kompetencer til opsætning og vedligeholdelse af disse systemer. Systemerne håndterer en lang række funktioner, der er relevante for en HR-afdeling.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Salgchef Lene Sørensen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Lene Sørensen
Salgschef
email: lso@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2487