Logistik

Logistikvirksomheder har i sagens natur mange bolde i luften, og det kræver den helt rigtige ERP-løsning at holde styr på det hele. Microsoft Dynamics AX 2012 er svaret.

Microsolutions’ konsulenter har stort kendskab til problemstillingerne i logistikvirksomheder, ja flere af dem har faktisk arbejdet i handels- og logistikvirksomheder, inden de endte i IT-branchen.

Disse kompetencer og Microsoft Dynamics AX 2012 er den sikre opskrift på solide logistikløsninger, der giver værdi for dig som kunde.

Se evt. hvad nogle af vores logistikkunder synes om vores arbejde her.

Microsoft Dynamics AX’s understøttelse af logistik problemstillinger er styrket konstant siden produktets lancering for mere end 10 år siden. Med Microsoft Dynamics AX 2012 får du en ERP-løsning, der understøtter samtlige processer i din virksomhed – også de logistikmæssige.

Det giver store fordele, at alt er integreret – og så slipper du også for at skulle servicere flere forskellige løsninger.

Microsoft Dynamics AX håndterer alle processerne i en logistikvirksomhed:

  • Varemodtagelse
  • Forsendelse og fragt
  • Planlægning
  • Stregkoder
  • Pakkelister

Styr på logistikken med en mobil løsning

Mobile løsninger vinder mere og mere frem, og andet ville da også være mærkeligt, for en mobil løsning til dit lager, kan give meget store effektivitetsforbedringer.

En mobil løsning til lageret gør det muligt for dine medarbejdere at opdatere lagerbeholdninger m.v. direkte i ERP-systemet via en mobil enhed. Dermed spares dyrebar tid, fordi dine medarbejdere ikke skal pendle mellem de forskellige reoler og stationære PC’ere med adgang til ERP-systemet.

Samtidig opnås bedre kvalitet, fordi de mobile enheder oftest benytter stregkoder, som minimerer risikoen for indtastningsfejl.

Læs også mere om Tasklet Mobile WMS lagerstyring her.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Salgchef Lene Sørensen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Lene Sørensen
Salgschef
email: lso@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2487