Produktion

Microsolutions har stor erfaring med levering af ERP-løsninger til mange forskellige slags produktionsvirksomheder.

De fleste af de ERP-løsninger, vi leverer fra Microsolutions, havner hos produktionsvirksomheder. Og det er ikke så mærkeligt, for det er nemlig denne branche, der er vores spidskompetencer.

Alle vores løsninger er baseret på Microsoft Dynamics AX 2012, som uden sammenligning er det stærkeste ERP-produkt, Microsoft har lanceret – ikke mindst til produktionsvirksomheder, som understøttes af et væld af funktioner til alle led i fremstillingskæden.

Microsolutions High Tech ERP indeholder mange elementer, som også er relvante for virksomheder inden for produktion. Læs mere under High Tech ERP.

Læs mere om Microsoft Dynamics AX til produktionsvirksomheder nedenfor:

Microsoft Dynamics AX - det oplagte ERP-system til produktionsvirksomheder

Med alt dens funktionalitet gør Microsoft Dynamics AX 2012 det oplagt at bevæge sig fra den traditionelle kassetænkning, hvor teknikerne tegner i CAD, indkøb opretter varer i Dynamics AX og produktion opretter færdige styklister med tilhørende BOM – til flowbaseret tænkning, hvor de relevante medarbejdere trækker de nødvendige stamdata og løbende kan følge op på kalkulationer og rapportering.

Med indførelse af ”Design to Order” og Microsoft Dynamics AX 2012 kan virksomheder nedbringe lagerbinding, source varer efter just in time og planlægge logistikken bedre end tidligere.

Levér dine produkter hurtigere og mere omkostningseffektivt med Microsoft Dynamics AX

Har du udfordringer som:

  • Lang lead time pga. fremstilling af komplekse produkter efter kundens behov.
  • Håndtering af samtlige processer i et kompleks projekt.
  • Levering af ”on time” og ”on budget” - samtidig med at have fokus på din egen forretnings cash flow.
  • Opnå reducerede omkostninger og forkortet cyklus tider, alt imens at kvaliteten skal være i top.

Microsoft Dynamics AX understøtter engineer-to-order

Microsoft Dynamics AX indeholder en funktionalitet der understøtter forsyningskædemodellen engineer-to-order, dvs. du kan opnå reducering i omkostninger, reducering i leveringscyklus og større sigtbarhed og kontrol over projektomkostninger.

Få en hurtigere og mere pålidelig oversigt over de produktionsressourcer, der er nødvendige for at opfylde kundeefterspørgslen. Det kan gøres ved at udføre en overordnet kapacitetsplanlægning, hvor både begrænset og ubegrænset planlægning af kapacitet og materialer tages under overvejelse, hvorefter der planlægges produktionsprocesser før eller efter en bestemt dato.

Lever tilpassede produkter hurtigere og mere omkostningseffektivt ved at reducere det manuelle arbejde, der er en del af at udvikle, planlægge og producere dem.

Forbind produktion sammen med projektet og sikrer derved, at alle typer omkostninger kan påføres projektet.

Få et samlet overblik over alle igangværende og planlagte projekter, og forudse flaskehalse, før de opstår.

Inddel store, komplekse projekter i mindre underprojekter og reager hurtigt på forsinkelser og undgå budgetoverskridelser.

Integrer dit ERP system med CAD eller PDM og forkort dine leveringstider

Ofte kører engineer-to-order orienterede virksomheder forskellige IT applikationer, som CAD og ERP systemer. Det betyder, at der kan forekomme flere udgaver af samme produktdata i de forskellige IT applikationer, hvilket leder til forvirring, fejl og generel ineffektivitet.

Så for at din virksomhed kan fungere som én effektiv og sammenhængende enhed, må du sikre dig, at der er kontinuitet i produktdata samtidig med, at data kan flyde frit imellem IT applikationerne, og dermed virksomhedens afdelinger og lokationer.

Med modulet Product Lifecycle Management in Microsoft Dynamics AX kan du binde konstruktions- og produktionsdata sammen i ét samlet miljø, idet modulet underbygger integrationen imellem dit ERP system og CAD/PDM.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Salgchef Lene Sørensen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Lene Sørensen
Salgschef
email: lso@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2487