Brancheløsninger

Microsolutions har løsningen, der understøtter netop din forretning

Microsolutions arbejder målrettet efter at servicere udvalgte brancher. Alle vores konsulenter er nøje udvalgt, fordi de besidder indgående kendskab til de brancher, vi arbejder med. Det sikrer, at du som kunde får den helt rigtige rådgivning og sparring.

Alt hvad vi laver tager udgangspunkt i Microsoft Dynamics AX, fordi det efter vores overbevisning er det stærkeste produkt til de brancher, vi arbejder med. Vi tilbyder desuden en række tredjeparts løsninger til Dynamics AX, som hver især er nøje udvalgt for at understøtte den givne branche bedst muligt.

Klik dig videre nedenfor og læs mere om, hvad vi kan gøre for en virksomhed i din branche:

Produktion

Med Microsolutions og Microsoft Dynamics AX 2012 får du den ultimative flowbaserede ERP-løsning til produktionsvirksomheder med understøttelse af alle led i produktionskæden.

Procesindustri

Som fødevare- eller kemiproducent har du helt særlige krav til en ERP-løsning. Med Microsolutions og Process Industries til Microsoft Dynamics AX 2012 er du sikker på at få en løsning, der understøtter disse krav.

Logistik

Microsoft Dynamics AX 2012 er det logiske valg for logistikvirksomheder. Microsolutions leverer solide logistikløsninger, der skaber værdi – og holder alle boldene i luften.

High Tech ERP

Microsolutions tilbyder en lang række avancerede logistikprocesser, som gør Microsoft Dynamics AX et oplagt valg for virksomheder med kompleks produktion eller komplekse logistiske udfordringer.

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail, som udkommer ca. en gang om måneden. Se vilkår for tilmelding her.