Microsolutions Workshopmodel - din garanti for et succesfuldt ERP projekt

Succesfuld implementering af et nyt ERP system er et partnerskab. Når kontraktfasen er afsluttet og implementeringen igangsættes, er det vigtigt, at samarbejdsformen i højere grad bliver til et partnerskab end et kunde/leverandørforhold.

Det er samarbejdet og kommunikationen mellem de to parter, der er altafgørende:

  • Microsolutions kan ikke designe den optimale løsning til kunden uden information fra denne om styringsbehov, processer, særlige funktioner, m.m.
  • Kunden har tilsvarende behov for Microsolutions' indsigt og rådgivning vedr. muligheder og begrænsninger i Microsoft Dynamics AX, for kvalificeret at kunne medvirke til at træffe de rette designvalg.


Microsolutions Workshopmodel

Microsolutions projektmetode er baseret på Microsoft Sure Step og Lifecycle Services, som er en struktureret tilgang til implementering af Microsoft Dynamics produkter. Vi har efterfølgende komplementeret metoden på baggrund af erfaringer fra mange projekter.

Overordnet indeholder metoden fem faser:

Selve strukturen og hovedelementerne i metoden ligger relativt fast, idet alle elementer er nødvendige for at opnå et velstruktureret projekt, der kan sikre en stabil og kontrolleret driftsstart. Der er dog meget stor forskel på organisationer, og kulturen i en organisation kan påvirke et implementeringsforløb ganske meget.

Under de fem faser findes et katalog af værktøjer og skabeloner til brug i projektet.

 

Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Direktør Claus Brønd Larsen, hvis du er interesseret i at vide mere om vores metode.

Claus Brønd Larsen
Direktør
Email: cbl@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2482