Partnere

Hos Microsolutions fokuserer vi på det, vi er bedst til, nemlig vores dybe kompetence Microsoft Dynamics AX.

Men typisk er en ERP-løsning mere end Dynamics AX, og derfor samarbejder vi med en række særligt udvalgte partnere, som udvikler førende og gennemprøvede løsninger, som komplementerer din ERP-løsning.

Læs mere om vores partnere her:

Microsoft
Microsolutions er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket forpligter vi os til at levere optimale løsninger indenfor vores kernekompetence; Microsoft Dynamics AX.

Vi har opnået status som Microsoft Gold Certified Partner på baggrund af vore mange Dynamics AX certificeringer, erfaring og høje kundetilfredshed.
Consignor

Microsolutions er partner med Consignor

Consignor hjælper store såvel som små virksomheder med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at afsende ordrer til kunder. Consignor udvikler og sælger Delivery Management (DM) software, som omfatter alle stadier af forsendelse og levering på én platform, så kunderne får en integreret og bæredygtig leveringsløsning. Software platformen indeholder verdens største transportør bibliotek. Det betyder, at Consignor kan forbinde virksomheder med lige nøjagtigt den transportør, de har brug for.

Consignor platformen håndterer over 100 millioner forsendelser om året, og gør det muligt for mere end 10.000 kunder at vælge den bedste løsning for deres forsendelser, uafhængig af transportører, ERP-systemer eller e-handelsløsninger. Consignors kundeportefølje spænder fra små nystartede webshops til massive 3. parts logistikvirksomheder.

FormPipe

Microsolutions er partner med FormPipe

FormPipe er en markedsledende software leverandør inden for ECM (Enterprise Content Management). ECM er en betegnelse for de forskellige teknologier, produkter og systemer, som bruges til at opfange, behandle, arkivere og levere forretningsdokumenter på en systematiseret og kontrolleret måde.

Microsolutions forhandler og servicerer FormPipe’s produkt LaserNet Output Management til Microsoft Dynamics AX, som giver professionelle dokumenter og effektiv distribution via print, fax, e-mail, XML og EDI.

Læs mere om LaserNet og FormPipe.
Tasklet Factory

Microsolutions er partner med Tasklet Factory

Tasklet Factory udvikler mobile software løsninger til Microsoft Dynamics AX, herunder blandt andet Mobile WMS, som supporterer alle gængse lagerfunktioner, og Mobile Sales, som er det oplagte produkt til dig, der vil kunne modtage og behandle ordrer på landevejene.

Læs mere om Tasklet Factory her.
CompuSystem

Microsolutions er partner med CompuSystem

CompuSystem udvikler en række gennemprøvede standardløsninger til Microsoft Dynamics AX, herunder Xpense Rejseafregning, som forhandles og supporteres af Microsolutions.

Xpense rejseafregning er et Microsoft Dynamics AX modul, der gør det nemt at udfylde rejseafregninger, enten i Dynamics AX eller via internettet, uanset om det er den rejsende selv, der gør det, eller det er en medarbejder i administrationen.

Læs mere om Xpense og CompuSystem.
SG Finans

Microsolutions kan tilbyde finansiering af din ERP-løsning fra SG Finans

Den hurtige udvikling inden for teknologi kan være en udfordring for de fleste virksomheder. Teknologisk udstyr og løsninger bliver hurtigere udrangeret og falder kraftigt i værdi samtidig med, at det ofte har en kort økonomisk levetid. Store teknologi-investeringer kan lægge et tungt økonomisk pres på virksomhedens likviditet.

Derfor har Microsolutions indgået partnerskab med SG Finans, som er en af Nordens førende finansieringsselskaber inden for equipment leasing og factoring. SG Finans tilbyder leasing af informations- og teknologiløsninger, med alt fra hardware til software og til udvikling.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om finansiering.
BIZbrains A/S

Microsolutions er partner med BIZbrains A/S

BIZbrains er eksperter i udveksling af data og elektroniske dokumenter mellem virksomheder.

Læs mere her
Lessor

Microsolutions er partner med Lessor

Lessor har leveret lønløsninger til små, mellemstore og store virksomheder siden 1972. I dag benytter mere end 27.000 danske og 1.500 internationale virksomheder en eller flere løsninger fra Lessor.

Blandt Lessors produkter er Lessor Payroll til Microsoft Dynamics AX, som er en effektiv og fleksibel lønløsning, der er fuldstændig integreret i Microsoft Dynamics AX.
TARGIT

Microsolutions er partner med TARGIT

TARGIT udvikler Business Intelligence-løsninger til blandt andet Microsoft Dynamics AX.

TARGIT Business Intelligence bruges af mere end 376.000 brugere fordelt på 5.200 kunder i hele verden.

Læs mere om TARGIT Business Intelligence her.
AMC Consult

Microsolutions er partner med AMC Consult

AMC Consult er udvikler af og specialist inden for bank integration til ERP-systemer, herunder Microsoft Dynamics AX.

AMC Banking er hurtigt og nemt at implementere, og det understøtter adskillige banker i Europa, og nye tilføjes konstant.

Læs mere om AMC Banking her.
Del eller send siden
Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her