Microsolutions

Microsolutions A/S er et Dynamics AX konsulenthus med et team af 30 udviklere, konsulenter og projektledere.
Historie

Microsolutions blev grundlagt i 2004 og har siden da udviklet sig til en anerkendt Dynamics AX partner, både nationalt og internationalt. Vi er kendt som et ERP hus med mange kompetencer, stor brancheviden og en dygtig samarbejdspartner til Microsoft.

Processer før IT

Hos Microsolutions er et ERP projekt ikke bare et IT projekt. Vi sætter forretningsprocesser før IT. På den måde opnår vore kunder et optimalt ERP system samt optimerede forretningsprocesser og kan i sidste ende se hvordan systemet understøtter processerne.

Læs mere om optimering af forretningsprocesser.

Kompetencer og brancher

Vores team består af erfarne forretningskonsulenter, systemudviklere og projektledere med dyb faglig viden og specialiserede kompetencer indenfor Microsoft Dynamics AX. Et solidt erfaringsgrundlag sikrer, at vi altid leverer kompetent rådgivning omkring vores kunders IT-løsninger.

Microsolutions har valgt at specialisere sig indenfor Logistik, Projektorienteret Produktion og Procesindustrien (fødevarer og kemi).

Vi er Microsoft Gold ERP Partner, som er tildelt på baggrund af vores kunders tilfredshed samt de dokumenterede kompetencer vi har inden for produktet.

Del eller send siden
Microsoft om Microsolutions

"Microsolutions er en af vores rigtig dygtige Microsoft Dynamics AX partnere. De har et team af dygtige top specialister indenfor Microsoft Dynamics AX og noget der er kendetegnende for dem er, at deres engagement er fokuseret og at de gerne bidrager med udvikling og viden til AX verdenen. Det ses tydeligt, at folkene bag virksomheden har rødder helt tilbage fra de første installationer af produktet.

Microsolutions er i løbet af få år vokset til at være en stærk og solid partner med internationale projekter, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at se meget mere til Microsolutions i fremtiden."


Alexander Schadow, Produktchef, Microsoft Dynamics AX.