Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence

Det er ikke alle og enhver, der kan blive Microsoft Gold Partner. Microsoft stiller en lang række krav til de partnere, som skal have det ypperste kvalitetsstempel; Gold Partner Certificeringen.

Hvert år kontroller Microsoft, at vi har det rigtige antal konsulenter med de rigtige certificeringer, et udvalg af vores kunder skal gennemgå en tilfredshedsanalyse, som vi skal bestå med et tilfredsstillende resultat, og endeligt skal vi indberette et antal kundereferencer.

Kun ved opfyldelse af disse krav, kan vi bibeholde vores status som Microsoft Gold ERP Partner.

Microsoft Gold Certified partnere er topniveauet af Microsoft partnere. Udnævnelsen til Gold Certified partner er opnået gennem opbygning af kompetencer indenfor Microsoft Dynamics AX, herunder målrettet uddannelse/certificering af medarbejdere, dokumenteret kvalitet i leverancer samt kundetilfredshed.

Vi ser det som en stor anerkendelse af vores arbejde hos Microsolutions, at vi nu er udnævnt til Gold Certified partner af Microsoft. Som Gold Certified partner får vi udvidet adgang til uddannelse og support hos Microsoft, som sikrer, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og herigennem kan yde den bedste service og rådgivning for vores kunder.

Direktør Claus Brønd Larsen, Microsolutions.
Del eller send siden