Human Resources

Hos Microsolutions ønsker vi resultater for vore kunder som vi kan være fagligt stolte af

Hver og én betyder noget for samarbejdet og virksomheden, og vi har alle specialeområder og kompetencer, der sammen giver det bedste resultat.

Uddannelse og certificering

Hos Microsolutions har vi et højt uddannelsesniveau. Vi fokuserer på, at alle har den bedst egnede uddannelse og certificering, så vi kontinuerligt kan udvikle os fagligt. Vi lytter til karriereønsker for hver enkel kollega og hvad han/hun ønsker at arbejde med. En kollega skal føle sig motiveret og godt tilpas i sit arbejde, og med det følger bl.a. de rette værktøjer i form af uddannelse.

Derudover har vi goder som motionsordning, kantineordning og personalearrangementer. De er med til at give en god stemning i virksomheden og tilføje livskvalitet for medarbejderne.

Direktør Claus Brønd Larsen, Microsolutions.

Arbejdsglæde

Vi lægger stor vægt på at motivere vore medarbejdere ved at tilbyde uddannelse og sparring og ved at holde et højt informationsniveau i virksomheden. Vi har ingen hemmeligheder!

Vores goder og fokus på uddannelse, sparring og intern information giver medarbejderne en højere arbejdsglæde. Den glæde har vi målt i en analyse omkring medarbejderarbejdsglæde, og her ligger arbejdsglæden i gennemsnit på 85 – 90% ud af i alt 100%. Det er vi utroligt stolte af, og der er ingen tvivl om, at det medfører et højt motivationsniveau og en stor loyalitet. Vores arbejdsglæde bidrager til bedre projekter med stort commitment og arrangement, hvilket i den sidste ende påvirker kunderne positivt.


Direktør Claus Brønd Larsen, Microsolutions.

Del eller send siden
Kontakt HR

Du er velkommen til at kontakte direktør Claus Brønd Larsen, hvis du er interesseret i at vide mere om Microsolutions som arbejdsplads, eller hvis du vil søge en stilling.

Claus Brønd Larsen
Direktør
email: cbl@microsolutions.dk